Három lépés Önmagadért csomag

Köteleződj el a céljaid mellett és valósítsd meg álmaid, miközben önmagad is jobban megismered!
A három alkalomból álló folyamat során egy mélyebb önismereti sétára hívlak, mely alatt segítek neked megfogalmazni céljaidat, felismerni azokat az akadályokat, amik nehezítik azok megvalósítását, és megtalálni azokat a képességeidet, tulajdonságaidat, amiket tudatosan használva átjuthatsz rajtuk.
A belső akadályok oldásával, és erősségeid, teremtő energiáid felfedezésével, megerősítésével támogathatlak fejlődésedben, saját utad megtalálásában és abban, hogy tudatosan építhesd önmagad és az életed.
A csomag két alkalom Önébresztő órát és egy kineziológiai oldást tartalmaz kedvezményes áron, 42.000 Ft helyett 35.000 forintos áron.
Egy-egy alkalom között 10-15 nap telik el, letelte után lehetőséged van további alkalmakat kérni továbbra is "hűségáron", 11.000 illetve 13.500 forintért.
A konzultációk során különböző eszközöket is kapsz kezedbe, melyek használatával tovább mélyítheted önismereted és a folyamat soránmegszerzett tapasztalataidat.
A lenti elérhetőségeken keresztól tudsz időpontot kérni:
      +36 20 397 08 97
      kapcsolat@napfenykucko.hu

Nyilatkozat
A kineziológia nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.
© 2019-2020 | napfenykucko.hu | | design.camo