Írásaim

Mi állhat az önbizalomhiány mögött? És mit tehetsz ellene?
 Sokan küzdenek azzal, hogy úgy érzik, nem elég a tudásuk/képességük/erejük egy-egy feladathoz. Mások pedig játszi könnyedséggel vetik bele magukat bármilyen kihívásba, nem gondolkodnak azon, sikerülni fog-e az eléjük került feladat teljesítése, hanem elhiszik, hogy menni fog, és csak teszik a dolguk. De mi lehet mögötte, és hogyan érheted el te is az utóbbit?

  Tovább olvasom!
Őszi gondolatok
 A fák lassan levedlik nyári levélruhájukat, hogy felkészüljenek a télre, a hidegre. Mi, emberek is a természet ritmusa szerint működünk, bár ezt sokszor elég nehéz megélni civillizált, rohanó életünkben. De minél inkább próbálunk visszatérni természetes ritmusainkhoz, annál egészségesebb, kiegyensúlyozattabb életet élhetünk.

  Tovább olvasom!
Nem attól vagy értékes, hogy hagyod magad kihasználni
 A napokban keringett egy poszt az interneten, ami mellett nem tudtam szó nélkül elmenni. A szövege ennyi volt: „Ebben a világban addig vagy értékelve, amíg kihasználható vagy!” Többezren megosztották, lájkolták, és írták a poszt alá summás véleményüket, miszerint „Igen!” és „Így van”. Pedig ez amellett, hogy nem igaz, még káros kijelentés is.

  Tovább olvasom!
Három hangulatjavító ötlet a mindennapokra
 Sokféle módszer létezik azért, hogy kiegyensúlyozottak, boldogak legyünk. Most három nagyon egyszerű, minden nap használható ötletet írok le, hogy feltöltődhess, jókedvre derülj és harmóniában legyél önmagaddal és környezeteddel.

  Tovább olvasom!
Jogi nyilatkozat
A kineziológia nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem az energetikai blokkok és a negatív érzelmi stressz oldásának hatására segít beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait, és egyensúlyba hozni a szervezet testi, lelki, érzelmi hármasát.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist vagy kezelést, hanem ezek mellett használható betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.
© 2020 | napfenykucko.hu | | dsgn.camo