LélekHANGolás /Light Language, Fény nyelv/

Életünk során többször kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor nem látjuk, hogyan tovább. Amikor elakadunk és elveszítjük energiáinkat, amikor belső gátjaink megakadályoznak a változásban, a fejlődésben, vagy önvalónk megélésében.

A teremtő energiáid szabad áramlásához segítségül hívhatjuk a zenét.

Világunkban minden rezgés. Minden egyes érzésnek, cselekedetnek, embernek vagy tárgynak megvan a saját rezgésszintje, a saját hullámhossza. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy a saját hangja, dallama - hiszen a hangok is rezgésekből állnak. Ugyan nem mindegyik hallható a füleink számára, de ma már akár mérni is tudjuk ezeket.
A hallható hangokból tudjuk, hogy vannak olyanok, amik szépen szólnak együtt, jól rezonálnak egymással, míg vannak olyan hangok, amiket ha egyszerre szólaltatnak meg, disszonáns, zavaró kavalkádot kapunk.
Az egyik nyugtatóan, kellemesen hat ránk, a másik elöl pedig inkább befognánk a füleinket.
Emiatt a zenét, a hangokat és ritmusok ősidőktől fogva használják az emberek gyógyításra, szertartásokhoz, vagy egyszerűen azért, hogy jobb kedvre hangolódjanak.

Ezért használom a LélekHANGolás során a zenét.

A LélekHANGolás segítségével választ találhatsz kérdéseidre, elengedheted a benned levő feszültséget, és segítséget kapsz belső erőd megtalálásához, öngyógyító és teremtő energiáid szabad áramlásához.

Hogyan kaphatok lélekHANGoló dallamot?

Részt vehetsz személyes vagy online konzultáción.
Ekkor először átbeszéljük, miben keresel megoldást, milyen helyzetben vagy, mit szeretnél elérni.
Ezután rád hangolódva egy neked szóló, lélektisztító dallam születik bennem, ami lágyan harmonizálva a benned levő energiákkal tiszítja, emeli, "átHANGolja" azokat. Ezáltal segít tisztítani a gondolataidat, érzéseidet, oldani a benned rejlő gátakat, fájdalmakat, és aktivizálni saját energiáidat.
A másik lehetőség, hogy .mp3 formátumban küldöm el neked a dalt, így bármikor meghallgathatod, ha átHANGolnád magad!
Ehhez írd meg nekem a neved, a téged foglalkoztató problémát, a helyzetet, amiben vagy, és azt, hogy hova szeretnél jutni.
Ezután a dalt .mp3 formában elküldöm neked./p1>
A dallamot mindig spontán, intuitívan és személyre szabottan, az te energiáidra hangolva éneklem.
Nem stúdióban készül, a hangsúly nem a zenei tökéletességen van, hanem az energetikai hatáson.

Egyéb információk

A LélekHANGolás konzultációval kb 45-50 percig tart, ára 10.000 Ft
A lélekHANGoló dal .mp3 formátumban:
10-12 perc, 15.000 Ft
20-22 perc, 25.000 Ft
Ha bármilyen kérdésed merülne fel, bátran tedd fel a lenti elérhetőségeken:
      +36 20 397 0897
      kapcsolat@napfenykucko.hu

Nyilatkozat
A kineziológia és a többi, általam használt módszer nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.