Energia- és lélekharmonizálás

A kezelés során segítek neked felszabadulni a benned levő blokkoktól, harmonizálni energetikai rendszered és csakráid, hogy életenergiád ismét szabadon áramolhasson!

Hogyan történik egy energetikai kezelés?

A kezelés során kellemes, nyugodt, ellazult állapotba kerülsz, megpihen és feltöltődik tested-lelked, és még napokon, heteken keresztül érezheted hatását.
Ruhában fekszel, miközben nagyon lágy érintésekkel és speciális fogásokkal, kéztartásokkal segítem energetikai rendszered egyensúlyba kerülését, feltöltését.
Közben végzek simításokat az aurádban is, ilyenkor nem érintem közvetlenül a tested.
A kezelés során kellemes nyugalmat, mély ellazulást tapasztalhatsz meg.

Miben segít az energiagyógyászat?

A Napfénymasszázs a benned levő energetikai blokkok oldásán keresztül gyengéden támogatja negatív érzéseid, belső akadályaid lebontását.
A munkám során nem csupán az energetikai rendszereddel dolgozom, hanem az egész lényeddel. Az energetikai blokkok megszűntetésével megtapasztalhatod a könnyedség és az életöröm visszatérését, a feszültség, szorongások csökkenését. A csakrák harmonizálása által megerősödik a belső egyensúlyod, mely pozitív hatással lesz mindennapi életedre is.
Az általam közvetített energia tiszta szeretetet hordoz, ezáltal lehetőséged nyílik önmagad mélyebb elfogadására. Engedd, hogy a tiszta szeretet áradása átöleljen és újra összekapcsoljon a saját bensőd mélyével!
Tapasztald meg az univerzális energia segítségével a változást, és nyílj meg a belső béke és harmónia felé!

Egyéb információk, árak

Egy alkalom hossza kb. 45-50 perc, ára 10.000 Ft
3 alkalmas csomag: 28.000 Ft
6 alkalmas csomag: 54.000 Ft
Kérj időpontot a lenti elérhetőségeken:
      +36 20 397 08 97
      kapcsolat@napfenykucko.hu

Nyilatkozat
A kineziológia és a többi, általam használt módszer nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.