Napfénymasszázs - energia- és lélekharmonizáló masszázs

Nagyon lágy, kellemes, nyugtató masszázs, mely az izmok finom érintésén, és az energetikai rendszer harmonizálásán keresztül segíti a test és a lélek ellazulását, a feszültség és a lelki elakadások oldását.
A kezelés ruhában történik, először a hasadon, majd a hátadon fekve. Nagyon lágy masszázsmozdulatokkal ellazítom izmaid, közben speciális fogásokkal, kéztartásokkal segítem energetikai rendszered egyensúlyba kerülését, feltöltését.
Ha jól esne megtapasztalnod a békés nyugalom érzését, egyszerűen kiszakadni a külvilág zakatolásából, és feltöltődve folytatni napod, 30 vagy 45 perces alkalmak közül választhatsz.
Ha van benned valamilyen lelki blokk, belső akadály, amit mélyebben szeretnél oldani, megoldani, akkor a masszázs mellé igénybe vehetsz egy konzultációt is.
Ennek során először megvizsgéljuk a téged érintő problémát, a benned levő érzéseket, és a kezelést erre összpontosÍtva végzem el, esetenként egyéb stresszoldó és energetikai módszerek (pl.vizualizációk, meditáció) bevonásával.
A kezelés végén átbeszéljük élményeidet, érzéseidet, felmerülő kérdéseid, végül a további teendőket és megerősítő feladatokat.
Egyéb információk
A Napfényes masszázs hossza 30 vagy 45 perc, ára 4.000 Ft vagy 5.700 Ft.
A konzultációval kiegészített Napfénymasszázs hossza kb. másfél óra, ára 15.000 Ft.
Érdeklődni a következő módokon tudsz:
      +36 20 397 08 97
      kapcsolat@napfenykucko.hu

Nyilatkozat
A kineziológia nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.
© 2019-2020 | napfenykucko.hu | | design.camo