Online segítő beszélgetés és stresszoldás

Ha úgy érzed, jól esne egy kineziológus segítsége, de Magyarországtól távol élsz vagy biztonságosabbnak tartod kerülni az élő találkozást, online is igénybe veheted segítő beszélgetés és stresszoldás szolgáltatásom.
Nem online kineziológiai oldásról van szó, de a beszélgetés során használunk kineziológiai és egyéb stresszoldó, tanácsadói módszereket is
Miben segíthetek neked?
- önbizalomhiány, kommunikációs problémák esetén
- ha úgy érzed, nagy rajtad a nyomás, túl sok az elvárás a munkádban, otthonodban, kapcsolataidban
- ha szeretnél fejlődni, változni, felülírni régi berögzült mintáidat
"Bernivel olyan dolgokon sikerült dolgoznunk, amik évtizedek óta visszatartottak és nehézséget okoztak. A megoldási javaslata kézenfekvő és nagyon egyszerű, könnyen alkalmazható, de nélküle nem jutott volna eszembe. Nagyon örülök, hogy találkoztunk, köszönöm Berni! 🙂"
Judith
Milyen egy online segítő beszélgetés és stresszoldás?
Miután átbeszéltük a téged foglalkoztató problémát, megkeressük, mik azok a tulajdonságaid, gondolati mintáid, amik gátolnak a megoldásában, és melyek azok, amiket használva változtatni tudsz az adott helyzeten, és saját magadon is.
Holisztikus megközelítésben dolgozom, azaz nem önmagában tekintek a problémára, hanem figyelembe veszem személyiséged, környezeted és az adott kihívással kapcsolatos körülményekidet is.
Ehhez többek között különböző tanácsadási eszközöket, stresszoldó és kineziológiai módszereket használok, amibe beleszövöm a saját emberi kapcsolataimból és eddigi segítő tapasztalatomból tanultakat, hogy személyre szabottan segíthessek a probléma hátterének feltárásában, új nézőpontok és a lehetséges megoldási javaslatok kialakításában, és abban, hogy harmóniát és egyensúlyt teremthess a mindennapjaidban.
Fontos tudni, hogy ez nem direkt tanácsadás, azaz nem én fogom megmondani, mit és hogyan kell tenni, mert ez a döntés mindig a Tied! De segíthetek neked új nézőpontot találni, és megvizsgálni, hogy milyen lehetőségeid vannak a változtatásra és a fejlődésre.
Mikor érdemes online segítő beszélgetést választani?
- ha külföldön élsz, de szeretnél magyarul beszélni a problémádról
- ha biztonságosabbnak tartod kerülni az élő találkozást
- betegség esetén
- ha a személyes találkozás feszélyez, és így könnyebben meg tudsz nyílni
- ha nincs lehetőséged Győrbe utazni, de szeretnél velem dolgozni
Mire lesz szükséged?
- internetkapcsolattal rendelkező számítógép, laptop vagy okostelefon
- Skype, Messenger vagy egyéb videohívásra alkalmas program
Ha nem rendelkezel a fenti eszközökkel, lehetőség van a tanácsadásra telefonon keresztül is, azonban a videohívás segítségével személyesebbé tehető, és egymás mimikájának, mozdulatainak a látása plusz információt ad mindkettőnk részére.
Egyéb információk
Egy segítő beszélgetés és stresszoldás hossza átlagosan 60 és 70 perc között van, ára 12.000 Ft.
Érdeklődni a következő módokon tudsz:
      +36 20 397 08 97
      kapcsolat@napfenykucko.hu

Nyilatkozat
A kineziológia nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.
© 2019-2020 | napfenykucko.hu | | design.camo