Szeretetmasszázs hölgyeknek

Az érintés és a szeretet a gyógyítás legősibb formái. Az érintés kiegyensúlyozza fizikai és szellemi állapotunkat és megnyugatóan hat a lélekre.
A szeretetmasszázs a bőr és az izmok lágy, pihefinom, szinte simogató érintésén keresztül segít, hogy teljesen ellazult, nyugodt állapotba kerülj, és elengedhesd a testedben és lelkedben felhalmozott feszültséget.
Harmonizálja a szervezet energiáit, és segít visszaállítani annak egyensúlyát, javítja a sejtek oxigénellátását, serkenti a vér- és nyirokkeringést és a méreganyagok kiválasztását.
A masszázs fehérnemműben, fekve történik, olajjal vagy anélkül is kérhető, de ha szeretnéd, ruhában is lehetsz közben.
A szeretetmasszázs célja, hogy a masszázs végeztével testi-lelki egyensúlyba kerülve, pozitív érzelmekkel feltöltődve, felfrissülve térhess vissza a mindennapokba.
A masszázs csak hölgyek számára elérhető!
Egyéb információk
A szeretetmasszázs hossza 50 perc, ára 8000 Ft.
Kérj időpontot a lenti elérhetőségeken:
      +36 20 397 08 97
      kapcsolat@napfenykucko.hu

Nyilatkozat
A kineziológia és a többi, általam használt módszer nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.