Napfénymasszázs - energia- és lélekharmonizálás

A Napfénymasszázs egy energetikai kezelés, mely a test finom érintésén, és az energetikai rendszer harmonizálásán keresztül segíti a test és a lélek ellazulását, a feszültség és a lelki elakadások oldását.
A kezelés során ruhában fekszel, miközben nagyon lágy érintésekkel és speciális fogásokkal, kéztartásokkal segítem energetikai rendszered egyensúlyba kerülését, feltöltését.
Közben végzek simításokat az aurában is, ilyenkor nem érintem közvetlenül a tested.
A kezelés során kellemes nyugalmat, mély ellazulást tapasztalhatsz meg.
Ha van benned valamilyen belső akadály, megoldandó probléma, amit szeretnél átbeszélni és mélyebben, több szinten oldani, akkor a Napfénymasszázs mellé igénybe vehetsz konzultációt is.
Ennek során először több oldalról megvizsgáljuk a téged érintő problémát, a benned levő érzéseket, lehetőségeidet és céljaidat. Ezután a kezelést erre összpontosÍtva végzem el, esetenként egyéb technikákkal (pl.vizualizációk, meditáció) kiegészítve.
A kezelés végén átbeszéljük élményeidet, érzéseidet, felmerülő kérdéseid, végül a további teendőket és otthon végezhető megerősítő feladatokat kapsz.
Egyéb információk, árak
1 alkalom ára:
30 perc: 7.000 Ft
45 perc: 10.000 Ft
Napfénymasszázs konzultációval, másfél óra: 18.000 Ft
3 alkalmas csomag:
30 perc: 19.000 Ft
45 perc: 27.000 Ft
Napfénymasszázs konzultációval: 49.000 Ft
6 alkalmas csomag
30 perc: 36.000 Ft
45 perc: 51.000 Ft
Napfénymasszázs konzultációval: 92.000 Ft Kérj időpontot a lenti elérhetőségeken:
      +36 20 397 08 97
      kapcsolat@napfenykucko.hu

Nyilatkozat
A kineziológia nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.
© 2019-2021 | napfenykucko.hu | | design.camo