Online segítő beszélgetés és stresszoldás

Ha úgy érzed, jól esne elakadt helyzetedben az útmutatás, oldanád a benned dúló feszültséget, de Győrtől távol élsz vagy biztonságosabbnak tartod kerülni az élő találkozást, online is igénybe veheted segítő beszélgetés és stresszoldás szolgáltatásom.
Nem online kineziológiai oldásról van szó, de a beszélgetés során használunk kineziológiai és egyéb stresszoldó, tanácsadói módszereket is
Miben segíthetek neked?
- önbizalomhiány, kommunikációs problémák esetén
- ha úgy érzed, nagy rajtad a nyomás, túl sok az elvárás a munkádban, otthonodban, kapcsolataidban
- ha szeretnél fejlődni, változni, felülírni régi berögzült mintáidat
"Bernivel olyan dolgokon sikerült dolgoznunk, amik évtizedek óta visszatartottak és nehézséget okoztak. A megoldási javaslata kézenfekvő és nagyon egyszerű, könnyen alkalmazható, de nélküle nem jutott volna eszembe. Nagyon örülök, hogy találkoztunk, köszönöm Berni! 🙂"
Judith
Milyen egy online segítő beszélgetés és stresszoldás?
Miután átbeszéltük a téged foglalkoztató problémát, megkeressük, mik azok a tulajdonságaid, gondolati mintáid, amik gátolnak a megoldásában, és melyek azok, amiket használva változtatni tudsz az adott helyzeten, és saját magadon is.
Holisztikus megközelítésben dolgozom, azaz nem önmagában tekintek a problémára, hanem figyelembe veszem személyiséged, környezeted és az adott kihívással kapcsolatos körülményekidet is.
Ehhez többek között különböző tanácsadási eszközöket, stresszoldó és kineziológiai módszereket használok, amibe beleszövöm a saját emberi kapcsolataimból és eddigi segítő tapasztalatomból tanultakat, hogy személyre szabottan segíthessek a probléma hátterének feltárásában, új nézőpontok és a lehetséges megoldási javaslatok kialakításában, és abban, hogy harmóniát és egyensúlyt teremthess a mindennapjaidban.
Fontos tudni, hogy ez nem direkt tanácsadás, azaz nem én fogom megmondani, mit és hogyan kell tenni, mert ez a döntés mindig a Tied! De segíthetek neked új nézőpontot találni, és megvizsgálni, hogy milyen lehetőségeid vannak a változtatásra és a fejlődésre.
Mikor érdemes online segítő beszélgetést választani?
- ha külföldön élsz, de szeretnél magyarul beszélni a problémádról
- ha biztonságosabbnak tartod kerülni az élő találkozást
- betegség esetén
- ha a személyes találkozás feszélyez, és így könnyebben meg tudsz nyílni
- ha nincs lehetőséged Győrbe utazni, de szeretnél velem dolgozni
Mire lesz szükséged?
- internetkapcsolattal rendelkező számítógép, laptop vagy okostelefon
- Skype, Messenger vagy egyéb videohívásra alkalmas program
Ha nem rendelkezel a fenti eszközökkel, lehetőség van a tanácsadásra telefonon keresztül is, azonban a videohívás segítségével személyesebbé tehető, és egymás mimikájának, mozdulatainak a látása plusz információt ad mindkettőnk részére.
Árak és információk
1 alkalom: 14.000 Ft
3 alkalmas csomag: 38.000 Ft
6 alkalmas csomag: 72.000 Ft
Egy alkalom hossza 60 perc.
Kérj időpontot a lenti elérhetőségeken:
      +36 20 397 08 97
      kapcsolat@napfenykucko.hu

Nyilatkozat
A kineziológia nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.
© 2019-2021 | napfenykucko.hu | | design.camo