Szolgáltatások

Tanácsadás, feszültségoldás, stresszkezelés, önismeret, lelki blokkok oldása

Energetikai kezelések, meditáció

Van, aki nem szívesen beszél magáról vagy a problémáiról, nekik különösen ajánlottak a különböző energetikai módszerek, hiszen itt nem kell beszélniük, nem kell megosztaniuk gondolataikat mással, hanem kényelmes nyugalomban élvezhetik a kezelések áldásos hatásait.
A kezelések segítenek a feszültség oldásában, céljaink elérésében és támogatják fizikai gyógyulásunkat is.

Masszázs

Az általam végzett masszázsfajták nem az izmok mély átgyúrásán alapszanak, hanem lágyabb - közepesen erős, illetve speciális lazító fogásokat használok, amit egyes masszázsfajtáknál energetikai harmonizálással is ötvözök.
A masszázsok fő célja és hatása a testi-lelki feszültségek oldása, és a szervezet egyensúlyba hozása, öngyógyító erőinek aktivizálása.
Ha bármelyik szolgáltatásról, módszerről szeretnél többet megtudni, vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeken:
      +36 20 397 08 97
      kapcsolat@napfenykucko.hu

Nyilatkozat
A kineziológia és a többi, általam használt módszer nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.